Den største gave i livet til mig selv er livsmestrings-uddannelsen “heal your heart”. What a trip!

”Heal your heart forløbet har været den bedste og mest bæredygtige investing i mig selv, nogen sinde. Jeg har fået en Helene- livsmestringsuddannelse. Det har krævet mod og været “fast arbejde” i hele perioden. Men det har givet ufattelige bæredygtige resultater. Det er med mig og hos mig hver dag, hver time, hvert minut. Det er mig.

Med Heal your heart er jeg blevet oplyst, guidet og trænet til at være i en ny tilstand med mig selv. Stadig i de samme omstændigheder. De har ikke ændret sig, men det har jeg.

Jeg har med heal your heart opnået den ønskede frihed, lethed, glæde og tryghed i mit liv. Jeg har fået markant øget handlekraft, større livskraft og energi, større råderum på alle planer og de muligheder der byder sig, er jeg i stand til at vælge – rigtigt. Og det jeg ønsker mig af livet, begynder at ske.

Jeg er blevet trænet og kan mestre:

  • At tage det rigtige ansvar.
  • At tilgive mig selv og andre.
  • At praktisere selvkærlighed.
  • At være taknemmelig.
  • At lytte til mit hjerte og vælge med både hjerte og hjerne.
  • At håndtere alle iboende følelser, vi har som menneske.
  • At vælge fra og til.
  • At vide og navigere i hvad der nærer og tærer.
  • Har fået fyret op under mit eget indre bål og kan vogte det.
  • Fået forbindelse til det som er større end lige mig selv.

Indøvet gennem 15 uger og nu fast integreret og iboende, som en del af mig og min hverdag. Og geniale værktøjer til at drifte, fastholde og selv videreudvikle.

Det burde være en hver mand og kvindes ret, uanset alder, at få en livsmestringsuddannelse”

Mette – du får de bedre end bedste anbefalinger, og jeg vil til enhver tid anbefale til ALLE, at gennemføre dit “heal your heart” forløb sammen med dig.

KH, namaste og af hjertet tak – Helene Bak – Ejer af BRANDSTORM

Jeg har gennem mit coachingforløb fundet ud af, at jeg er vigtig, og hvordan jeg på en selvkærlig måde kan tage mig af mig selv og mine behov – det har været fantastisk.

Jeg har fået så mange gode værktøjer med, som jeg kan bruge videre i mit liv. Værktøjer, som er overskuelig at bruge, og rigtig nyttige. Det er et anker, som jeg kan gribe fat i, når alle andre ting stormer omkring mig.

Jeg kan mærke at jeg på en måde er mere tilstede nu. Jeg har mere kontrol over mig selv, fordi jeg ved, at jeg har lov til at passe på mig selv, og gøre det, som jeg har brug for. Jeg kan mærke en langt større ro ind over mig selv.

Mette er en fantastisk coach, og jeg vil anbefale dig til alle omkring mig.
Du har en evne til at skabe ro omkring dig, at møde mig og skabe en rigtig skøn stemning, som fik mig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Du gør, at jeg kan hvile i mig selv, når vi snakker sammen. Sådan én evne har du. Der var en rigtig god rød tråd igennem hele forløbet, som jeg synes har fungeret rigtig godt.

Det er super fedt at holde sessionerne over Face Time, det synes jeg fungerer rigtig fint. Du er bare mega sej og dygtig Mette. Har så meget respekt for dit arbejde med unge mennesker. Du har lært mig, hvad det vil sige at sætte et mål i sit liv.

Anna Kathrine – Ungecoaching

Min oplevelse med din “Heal your heart coaching” har været grænseoverskridende, mindblowing, livsændrende og helt fantastisk. Når jeg tænker tilbage, flyder det med kærlighed og taknemmelighed til dig.

Det var op af bakke i starten at få mig selv til at turde være sammen med mig selv, hvilket virker meget mærkeligt nu hvor jeg får så meget skøn energi af den egenkærlighed jeg nu har fået fri tilgang til. Det påvirker mit liv positivt på alle planer hver dag.

Før levede jeg mit liv udefra og ind, hvor andre folks følelser fyldte mere og var vigtigere end mine egne. Nu lever jeg mit liv indefra og ud og det har gjort mig til en bedre ven og et meget gladere og mere energifyldt menneske.

Det har været rigtig godt at have en coach som holder strukturen med et kæmpe nærvær, men ikke som sådan går ind i det man gennemgår personligt, som man fx gør i terapi. Jeg har følt mig meget tryg og passet på, hvilket var ekstremt vigtigt for at jeg selv turde tage skridtene og se mig selv meget alvorligt i øjnene og finde svar på nogle svære spørgsmål.

Med kærlig hilsen fra Dorthe – Heal Your Heart coaching forløb

Jeg har haft Mette Skifter som coach i et heal your heart forløb. Mette er som coach enorm god til at være nærværende og var ikke mindst god til at holde mig fast, så jeg ikke løb om hjørnerne med, hvad der i virkeligheden var vigtigt for mig. Det betyder, at det bliver en enorm dyb proces, som aldrig kun bevæger sig på overfladen.

Dette er muligt, fordi Mette er fantastisk til at skabe et rum ,hvor der er plads til alle typer følelser, i en atmosfære af tryghed og tillid til, at man kan magte det, der kommer op til overfladen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette, hvis du gerne vil finde din indre handlekraft og styrke, og hvis du gerne vil kaste lys på dine relationer og skygger

Katja – Heal Your Heart coaching forløb