Hvert eneste coachingforløb er en individuel og personlig oplevelse med udgangspunkt i lige præcis din situation og dine ønsker.

Det overordnede udbytte af coaching er en oplevelse af større selvfølelse og mere VÆREdygtig trivsel. Du kan opleve:

  • At leve mere ud fra egne værdier.
  • At være tryg ved at vælge til og fra i forhold til hvad der gør dig glad.
  • At lære nye redskaber til at skabe balance og overblik.
  • At have tillid til dig selv og din dømmekraft.
  • At vide hvordan du kan trække din indre power hjem og opnå mere energi og handlekraft.

Varmt VELKOMMEN hos Philia Coaching:-)
Du er altid velkommen til at kontakte mig på mette@philiacoaching.dk

Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at have samtaler med en coach. Nogle kan komme og have én eller 2 samtaler, fordi de har brug for at få hjælp til at skabe overblik eller klarhed over en konkret situation, som eksempelvis et jobskifte, gøre sig klar til at holde en tale eller på anden måde at skulle performe, enten privat eller jobmæssigt.

Andre kommer fordi de oplever krise, sorg, sygdom, stress eller anden livsomvæltning.

Andre igen, kommer fordi de oplever en utilfredshed eller har en fornemmelse af at være ”ved siden af sig selv” i deres liv. Måske kan man stå med en oplevelse af, at man lever sit liv i forskellige roller, som ”Mor”, ”Hustru”, ”Sygeplejerske”, ”Datter”, ”Veninde”, eller ”Far”, ”Ven”, ”Søn”, ”Handyman”, ”Gæst”, ”Skaffedyr” o.s.v. Et liv hvor man konstant forsøger at leve op til andres forventninger.

Man mærker at man har glemt sig selv og er ”kommet for langt væk hjemmefra” – fra sin passion, fra sine værdier, for langt væk fra muligheden for at sige til og fra.

Måske er der noget af det jeg skriver, der vækker genklang i dig. Måske kan du have svært ved at sætte ord på det der trykker dig. Som coach er jeg uddannet til at stille de spørgsmål, der åbner op for at du kan møde og mærke dig selv. Det kan ofte være svært at finde ud af hvor man skal starte, når livet føles svært eller man har oplevet en livsomvæltning. Derfor tilbyder jeg altid en gratis uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende introsamtale på 15-20 minutter.
Du kan booke din gratis introsamtale her

Pris
En Coachingsession  varer 60 min og koster 850 kr.
Klippekort med 3 sessioner – 2200 kr.
Klippekort med 5 sessioner – 3600 kr.