Da jeg havde født mit andet barn, efter en slem HG graviditet med flere indlæggelser, var jeg skræmt. Ved første besøg hos min læge efter fødslen, bad jeg om at få foretaget en sterilisation. ”Jeg kunne slet ikke forestille mig at være gravid igen”. Jeg var lige fyldt 28 år – lægen sagde nej – og det var godt. 6 år senere vores lille bonus baby til verden.

Jeg har 3 HG graviditeter bag mig, og har familiemedlemmer i 3 generationer som har gennemgået svære HG graviditeter. Al den dyrekøbte HG viden danner sammen med solid coaching erfaring rammen om min HG coaching.

Uanset om du er gravid lige nu, om du skal komme dig over din første HG graviditet og komme godt videre, om du planlægger eller mangler afklaringen omkring en ny graviditet, så kan du have brug for støtte eller hjælp.

Jeg tilbyder coachingsamtaler og er ved at ligge sidste hånd på et forløb med 3 coaching sessioner, og med fordybelses-opgaver imellem sessionerne, for at hjælpe dig og måske din partner med at finde jeres vej.

Forløbet strækker sig over 3 sessioner, med ca. 2 uger mellem hver session, og har en særpris på 1800,-

Graviditet er ikke en sygdom, men det er HG.

HG (Hyperemesis Gravidarum) er en alvorlig tilstand der kan resultere i dehydrering, fejlernæring, vægttab, og ikke mindst mentale belastningsreaktioner. For mange der gennemgår en HG graviditet vil det føles som rå overlevelse, da man aldrig har følt sig så syg og afkræftet før. Vedvarende invaliderende kvalme og adskillige daglige opkastninger,  kan efterlade den gravide i en tilstand der kræver lægelig behandling bl.a. væsketerapi med drop, medicinering o. lign.

Ud over disse ofte voldsomme fysiske udfordringer vil du kunne opleve kunne en række mentale udfordringer:

  • Du bliver mødt af fordomme og misforståelser fra din omverden.
  • Du føler dig ikke taget alvorligt af det sundhedsvæsen, du har så hårdt brug for.
  • Du kan ikke tage vare på dine andre børn.
  • Du kan ikke passe dit job.
  • Du oplever en masse bekymringer for det barn du bærer på.
  • Du kan have svære tanker, som du måske skammer dig over, om at afslutte graviditeten da det er for svært/hårdt personligt, og har for store konsekvenser for din nære omverden.

HG er IKKE ”ekstra voldsom morgenkvalme” der kan styres ved at spise en kiks. Ej heller en psykisk sygdom, og du kan ikke bearbejde det væk.

HG er en voldsom og livsomvæltende oplevelse og ALDRIG NOGENSINDE har du fortjent mere at blive passet på, støttet og taget meget alvorligt. Og aldrig har du haft mere brug for ar passe på dig selv.

Du kan opleve at have meget brug for:

  • Støtte til at kunne bede om det du har brug for og til blive hørt hos læge, jordemoder og på sygehus.
  • Følelsesmæssig støtte til at håndtere de svære tanker og følelser, der opstår som følge af en meget kompliceret graviditet.
  • Hjælp til at navigere i dine relationer
  • Blive guidet til at skabe selvomsorg og selvkærlige støttestrukturer i hverdagen

Jeg kan hjælpe dig med alt dette og mere til. Vi starter sammen lige der hvor du har allermest brug for det.